Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zoe Saldanaová / foto: Shutterstock

Neytiri z Avataru přiznala, že miluje drsný sex

Holka se nezdá...

Zoe Saldanaová, kterou diváci mohli poznat v postavě Neytiri ve světovém filmovém trháku Avatar, žije v dlouholetém partnerském vztahu se svým přítelem Keithem Brittonem. Kráska s dokonalou postavou prohlásila, že je na své tělo hrdá.

Zoe tvrdí, že by se lidé už v raném věku měli povzbuzovat k tomu, aby se začali mnohem více zajímat o svou sexualitu. To by je odradilo od sklonu k zločinům.

"S - jako sex. To miluju, miluju, miluju. Nemůžu bez toho žít. Já miluju sex, miluju kůži. Nevěřím, že bychom své tělo měli schovávat. Myslím si, že v americké společnosti blbneme naše děti tím, že je dostatečně nevzděláváme a neumožňujeme jim uvědomit si svou sexualitu. Místo toho ji nahrazujeme násilím, zbraněmi a videohrami. Vychováváme tak malé kriminálníky," tvrdí přesvědčivě Saldanaová.

Modrá extremistka
Herečka také přiznala, že nikdy neodmítne účast v sexuální scéně v kterémkoliv ze svých filmů.

"Pokud se zeptáte malíře, zda bude malovat červenou, tak vám odpoví, že bude malovat obrazy. A pokud tam jednoho dne bude červená, tak tam bude červená," sdělila Zoe časopisu Essence.

A přiznala, že v sexu vždy ráda experimentovala. "Jsem drsnější typ holky. Mám ráda věci, které jsou vášnivé a extrémní," dodala herečka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 50