Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: smilepanic.com

Takhle ne! Nejšílenější svatební fotky

Proti gustu...

Svatba je nejkrásnější den v životě ženy, říká se. Alespoň až do té druhé. V každém případě je to ale výjimečný den, kterému předchází mnoho příprav, nervů a v neposlední řadě stojí mnoho peněz.

Každý má o své svatbě jiné představy – někoho uspokojí klasická velká svatba v bílém v kostele, jiný zase chce dát najevo, co preferuje, jako nevěsta na vodítku z obrázku nahoře. Svatbu se superhrdiny si určitě užijí nerdi.

Z jiných fotografiích je patrné, že se novomanželé rozhodli šetřit na svatebních šatech pro nevěstu, nebo se jen nemohou dočkat, až spolu po obřadu skočí do postele, a nechtějí se zdržovat svlékáním?

Kategorie obrázků sama pro sebe jsou momentky, a ty jsou možná nejkouzelnější – ať se jedná o nevěstu, které vítr zvedl krinolínu a odhalil kalhotky. Horší to bude mít ženich, který si spletl pozadí nevěsty a svědkyně. Pokud tu fotku někdy manželka uvidí...




Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 119