Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: oddee.com

Další šílené plastiky. Chtěli obličej někoho jiného!

Chtěli vypadat jako někdo jiný. Tak šli na plastiku.

Tihle lidé nejenže nebyli spokojeni se svým vlastním zevnějškem, ale ještě se ho rozhodli přizpůsobit někomu zcela jinému.

Vypadá jako manželova ex
Jistý Číňan přesvědčil svou manželku, aby se nechala upravit do podoby jeho první, v té době již zesnulé ženy. Zhao Gang ztratil svou první manželku při bouračce a tu druhou si podle svých slov vzal jen proto, že trochu připomínala tu předchozí. Aby byla nápodoba dokonalá, bylo pochopitelně nutné přistoupit k dalším úpravám. Žena na ně překvapivě kývla.

magazin.cz

Ženská imitátorka Jacksona
Abyste vypadali jako král popu, nemusíte být černoch a dokonce ani muž. Dokázala to Miki Jayová, která se plastikami nechala upravit tak, že vypadá jako Michael Jackson. Dělá to jak z obdivu vůči tomuto zpěváku, tak kvůli tomu, že jeho napodobování jí hodně vynáší. Ročně si prý přijde na více jak tři miliony korun.

magazin.cz


Vypadá jako Barbie

Panenka Barbie je jednou z nejznámějších dívčích hraček vůbec. Snad každý ví, co to je a jak vypadá. Devětačtyřicetiletá Sarah Burgeová se do ní zamilovala natolik, až se rozhodla, že bude vypadat jako ona. Utratila neuvěřitelných patnáct milionů jen proto, aby se svému cíli přiblížila. Absolvovala více jak stovku operací. Teď píchá botox do své dcery, ze které zřejmě chce mít další Barbie.

magazin.cz


Jako Demi Moore

Případ Lisy Connellové je velmi smutný, protože ke zvláštní plastice se rozhodla poté, co ji lékaři diagnostikovali neoperovatelný mozkový nádor. Když se to Lisa dozvěděla, rozhodla se, že utratí peníze, které jí matka šetřila na svatbu, za operace, jejímž výsledkem by mělo být vzezření Demi Mooreová.

magazin.cz


Napodobuje ďábla

Gavin Paslow pracuje jako ostraha, ale vedle toho má ještě hodně zvláštní koníček. Chce totiž vypadat jako ďábel. Proto si nechal implantovat například růžky nebo rozříznout jazyk. Gavin se chystá přidávat další operace.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 84