Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Vězení za líbání. Tak bacha!

Pár, který se v Dubaji líbal na veřejnosti, byl odsouzen k jednomu měsíci vězení za nepřístojné chování. Jistá matka si totiž stěžovala, že její dítě nevhodné chování vidělo.

Brit žijící v Dubaji a jeho přítelkyně byli zadrženi loni v listopadu kvůli obvinění, že na veřejnosti pili alkohol, líbali a objímali se.

Jak připomíná agentura Reuters, je to už potřetí v posledních dvou letech, kdy se Britové dostali do potíží kvůli dubajským zákonům o veřejné počestnosti.

Co už je líbání?
Právník zastupující pár se odvolal. Tvrdí, že k žádnému líbání nedošlo a muž a žena jsou jen přátelé. Soud, který rozhodne o konečném verdiktu, se má konat 4. dubna. "Nedošlo k líbání na rty. Bylo to jen běžné přivítání, které by nemělo nikomu vadit," říká obhájce Kahlaf al-Hosani.

Matka obžalovaného, která žije v Londýně, reportérům řekla: „Můj Ayman je hodný chlapec. Je rozumný a chová se dospěle. Prostě tomu nemůžu uvěřit. Ví, jaká jsou tam pravidla. Nikdy by nic takového neudělal."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 41