Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kalendář obézních krasotinek. Od mekáče.

Jím, jíš, jíme... Zkrátka hlad je věčný a když je něco rychlého a dobrého po ruce, málokdo z nás odolá. Schválně, přejídali jste se loni stejně vehementně jako dívky na údajném kalendáři firmy McDonald's?

Ženy s velkou chutí
Tento kalendář se od jiných liší tím, že na něm nejsou vychrtlé modelky, ale ženy „krev a mlíko“, které spojuje vášeň pro fastfoodové dobroty. Jak je na první pohled patrné, dívky svou vášeň každodenně živí a na jejich kyprých tělech je to pořádně vidět. Kolikpak musí sníst hamburgerů, taštiček a zmrzliny, aby si vypěstovaly takové sošné tvary?


„Hambáč“, taštička a coca cola
Získat takovou pěkně „nabobtnanou figuru“ není zase tak těžké. Podle dietologů jsou na to ideální právě fastfoodové dobroty, které obsahují obrovské množství soli a připálených tuků. A když se po nadlábnutí ještě pěkně napijete coca coly, získá vaše fyzická schránka pořádný balík kalorií. A pak je důležité jen nic nedělat...


To chce klid a nohy v teple

Hlavně nic nedělat! A nechat tělo pěkně vstřebávat fastfoodový přísun. Upřímně, pokud byste chtěli takový cheeseburger vypotit, museli byste si pěkně hnout kostrou. Této lahůdce totiž odpovídá 39 minut poskakování při aerobiku, 46 minut tancování nebo 42 minut pinkání volejbalu. Kolik úsilí by vás asi stálo vypotit kalorie z pizzy nebo některého z fastfoodových meníček?


Hlavně pravidelně
Být tlustý, to chce nejen finanční, ale i časovou investici. Když budete do fastfoodu chodit jednou měsíčně, těžko přiberete. Tyto dívky z kalendáře jsou živým důkazem toho, jak může taková pěkná pravidelná návštěva rychlého občerstvení dopadnout.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 311