Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

AXE TWIST: vůně, která se mění

Představením nové vůně AXE TWIST a volbou AXE Angels odstartují legendární párty Axe po celé České republice!

Nový AXE TWIST v sobě ukrývá vůni, která se mění. A stejně nezapomenutelná jako měnící se vůně AXE TWIST bude i párty, kde bude nový deodorant poprvé představen - ve čtvrtek 1. 4. 2010 v pražském p.m. club & cocktail music baru. Tato zahajovací párty odstartuje šňůru Axe Twist po celé České republice.

magazin.cz

 
Tajemství a výjimečnost nového deodorantu AXE  TWIST spočívá v jeho dlouhotrvající svěží vůni, která se mění. Dnešní moderní hektická doba klade na mladého muže vysoké nároky. Pokud chce uspět v tvrdé konkurenci, nesmí dopustit, aby se s ním žena nudila. Proto je čas na změnu. Axe přichází s extrémně vzrušující svěží vůní, která se během dne promění v jemnou a přitažlivou a dodá svému nositeli ten pravý pocit sebejistoty při flirtování.
 
AXE TWIST udrží zájem holek. A sexy AXE Angels vyléčí z nesmělosti i extrémně stydlivé. Osm skutečných profesionálek v oboru flirtování, které budou po celý rok učit kluky umění svádět, vybere odborná porota ve složení: Miss ČR 2008 Zuzana Jandová, herec a moderátor Petr Vágner, automobilový závodník a testovací jezdec F1 Jan Charouz a zpěvák a tanečník Ben Cristovao. Atraktivním programem zahajovací párty spojeným s volbou AXE Angels budou provázet moderátoři Lenny Trčková a Martin Kubačák. Twist bude celý večer nejen vonět, ale i znít - na pódiu to rozjede Twist & Dance live band.
 
Návštěvníci zahajovací párty si budou moci na vlastní kůži otestovat své umění svádět ve flirtovacích soutěžích, které nebudou chybět ani na dalších párty Axe Twist. A vítězové rozhodně neodejdou s prázdnou!
 
Vstupné na zahajovací párty je 100,- Kč.
Více informací o plánovaných párty Axe Twist i třináctce sexy dívek bojujících o titul AXE Angels naleznete na www.axe.cz
 
Porota

 
Zuzana Jandová
magazin.cz
Modelingem se začala živit v sedmnácti letech a o čtyři roky později se stala nejkrásnější Češkou. V současnosti patří Miss ČR 2008 Zuzana Jandová k ozdobám světových mol, pracuje v Paříži, Miláně, Mnichově a chystá se do New Yorku. Zuzana má ovšem nejen krásnou tvář, ale i srdce. Bez pomoci bližním si svůj život nedovede představit. Je prezidentkou nadačního fondu Bohemia, který pomáhá handicapovaným a sociálně slabším. Studuje andragogiku na Univerzitě J. A. Komenského v Praze.
 
Jan Charouz
magazin.cz
Závodní kariéru zahájil Jan Charouz už v sedmi letech. Tehdy se po okruhu proháněl v motokárách, dnes je třetím českým jezdcem, jemuž se podařilo získat oficiální status testovacího jezdce Formule 1. Teprve dvaadvacetiletý vítěz Le Mans Series 2009 usedne v letošní sezóně za volant vozu britského týmu P1 Motorsport a bude startovat v šampionátu World Series by Renault, který je vstupní branou do seriálu mistrovství světa vozů formule 1, a v šampionátu Auto GP v týmu Charouz-Gravity Racing.

Petr Vágner

magazin.cz
Petra Vágnera v poslední době proslavila zejména role lékaře záchranné služby v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Kromě dalších seriálů a filmů se věnuje převážně divadelnímu herectví v Divadle Radka Brzobohatého, dabingu, natáčení reklam a spotů. Je také moderátorem, slyšet ho můžete každý den na rádiu Frekvence 1, na hudební stanici Óčko a vidět také jako moderátora společenských, sportovních a dalších akcí.

Ben Cristovao

magazin.cz
Přestože Ben Cristovao zpíval před svou účastí v Česko Slovenské Superstar jen v koupelně a v autě, patří k nejvýraznějším tvářím soutěže. Do povědomí diváků se zapsal nejen svými pěveckými, ale i tanečními výkony. Charismatický Ben nepředvádí skvělou show jen na pódiu, ale také na zasněžených svazích. A i tam patří mezi nejlepší, stal se mistrem republiky ve freestyle snowboardingu. Studuje mezinárodní vztahy na Anglo-americké vysoké škole.

Soutěž o skvělé ceny ZDE!

magazin.cz

 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15