Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miranda Kerr / foto: Shutterstock

Sexy Miranda Kerrová odhalila své triky!

Přední topmodelka se podělila o svá kouzla.

Není těžké uhodnout, co zaujalo Orlanda Blooma na jeho současné přítelkyni Mirandě Kerrové. Obzvlášť když tahle modelka odhalí své ohromující tělo. Její křivky jsou skutečně jedinečné a v růžových bikinách vypadají ještě vyzývavěji.

Dá to práci
Šestadvacetiletá Miranda může být podle všeho v pohodě. Vypadá skvěle, má dobrou práci, zajištěného přítele a světlou budoucnost. Ta se u ní ale odvíjí od parádního těla, a jak sama Miranda přiznává, dá docela práci takové figury dosáhnout a ještě si ji udržet.

„Prvním krokem je zdravě jíst. Jím hlavně bio potraviny. Snažím se jíst extrémně zdravě, protože, když to dělám, mám více energie,“ otevírá Miranda svou poradnu.

„Miluji špenát, avokádo, hodně zeleného a brokolici.“ Přesto ale Miranda přiznává, že si čas od času neodpustí něco nezdravého a tučného.

„Z osmdesáti procent jsem zdravá, z dvaceti shovívavá, protože nevěřím na mučení sama sebe.“

Odpovědnost jako vzor
Modelka čelila nedávno kritice, že je příliš hubená. Miranda to ale odmítá a přijímá odpovědnost coby vzor pro velké množství dívek a žen na celém světě.

„Jakmile se stanete veřejně známými, musíte brát ohledy na lidi, které ovlivňujete. Myslím si, že modelky mají vypadat hlavně zdravě a vážit tolik, aby to odpovídalo jejich postavě.“

Na rozdíl od jiných celebrit, které často rády tvrdí, že pro svou postavu nemusí nic dělat, je Miranda upřímná ohledně svého tréninku.

„Dělám jógu, pilates a posiluju. Když jsem v hotelu a nemůžu ven, dám si běh na pásu.“

Podívejte se na poslední video Mirandy Kerrové:


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19