Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: thejakartapost.com

Neuvěřitelné! Z těla jí rostou dráty!

Má snad žaludek z oceli?

Opravdu jen těžko uvěřitelný příběh svého života vypráví žena z Východního Kutaje, což je malé souostroví poblíž Indonésie.

Není to výmysl
Tahle žena totiž tvrdí, že v posledních sedmnácti letech jí z těla vyrůstaly ocelové dráty, které dosahovaly délky až dvaceti centimetrů. Nejčastěji rostly z břicha a hrudníku.

magazin.cz

„Z mého těla od roku 1991 vyrostly tisíce drátů,“ říká čtyřicetiletá Noorsyiadah. „Je to opravdu hodně bolestivé, když vám dráty raší z pórů.“

Žena tvrdí, že se nechala mnohokrát vyšetřit lékaři a dráty, které z ní vyrostly, dala nejrůznějším výzkumníkům a vědcům. Nikdo ale neví, o co se jedná.

Nemocnice, která prováděla ženě rentgen příslušných částí těla, vydala zprávu, že takový stav je v lékařském světě neobvyklý. To je zřejmě ještě velmi opatrné vyjádření.

Na operaci nechce

Noorsyiadah byla lékaři nabídnuta operace, která by mohla problém teoreticky vyřešit. Žena ale odmítla, přestože metody alternativní léčby jí nepomáhají. Za poslední zaznamenaný týden z ní vyrašily další tři dráty.

„Bůh zřejmě chce touto divnou nemocí ukázat svou všemohoucnost,“ říká Noor. Není přitom nějakou fanatičkou. Má vysokoškolský diplom z politických věd a touží po manželství. Nechce si však nikoho brát, když je v takovém stavu. Nechce totiž svého muže zklamat.

Kdo ví, zda jí někdo dokáže pomoct. Zatím jí celý svět zná jako drátěnou ženu.

Podívejte se na video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 326