Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Liam Gallagher z Oasis bude navrhovat vibrátory

Liam Gallagher, bývalý frontman kapely Oasis, chce pod svým jménem nabízet novou řadu vibrátorů.

Gallagher, který už má svou vlastní značku oblečení pro muže s názvem Pretty Green (v překladu "pěkná zelená" - pozn. Korza), zvažuje, že na trh vstoupí také s produkty pro dámy. A to včetně erotických pomůcek.

"Mohl bych dělat kalhotky a vietnamky a všechny možné druhy zkur***ých vibrátorů značky ‚Pěkný zelený prc***cí vojáček," vtipkoval Liam o svém novém podnikání.

I když si Gallagher zahrává s myšlenkou výrobků pro ženy včetně erotických pomůcek, v jeho řadě výrobků pro něžné pohlaví zřejmě budou chybět dámské kabelky. Když se ho ptali, zda uvažuje i o nich, sdělil portálu Live4ever.uk.com: "Teď ne, to je hovadina. Některý holky se mě ptaly, jestli pro ně udělám i kabelky. Řekl jsem jim: ‚No jasně…´."

Kupují hlavně fanoušci Oasis
Liamovi zatím dělá jeho značka jen radost. Muzikant si myslí, že to bude ještě lepší. Jen co ostatní lidi - nejen fanoušci Oasis - přijdou na to, že jeho oblečení je skvělé.

"Jasně že to kupuje hodně fanoušků Oasis. A jsou to normální lidi, kteří vědí, že to jsou ´dobrý hadry´," doplňuje známý hudebník.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 33