Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jocelyn Wildenstein / foto: Archiv

Krása není všechno: Nejošklivější ženské celebrity

Moc krásy jim příroda nenadělila a přesto jsou slavné.

6. Camilla Parker-Bowlesová
Druhá manželka britského následníka trůnu Charlese, prince z Walesu, moc krásy nepobrala. Ale něco na ní musí být, když jí Charles dal přednost před půvabnou Dianou. Camila miluje jízdu na koni a s podobou koně je velice často srovnávána.

5. Rhea Perlmanová
Perlmanová je čtyřnásobná držitelka ceny Emmy. Její nejznámější rolí je Carla se sitcomu Na zdraví. Je manželkou Dannyho De Vita, s kterým má tři děti.

4. Whoopi Goldbergová
Whoopi je známá americká herečka, komediantka, DJ v rádiu a autorka. Je jednou z deseti osobností, které se mohou chlubit tím, že získaly ocenění Emmy, Grammy, Oscara i Tony Award.



3. Helen Clarková

Helen Clarková se stala ministerskou předsedkyní Nového Zélandu v roce 1999. V roce 2007 ji magazín Forbes označil jako 38 nejmocnější ženu světa. Internetový magazín listverse.com ji zase pasoval za třetí nejošklivější ženu světa.

2. Sandra Bernhardová
Sandra Bernhardová je americká herečka, autorka a zpěvačka. Poprvé na sebe upozornila koncem sedmdesátých let, když si ve svých stand-upových výstupech dělala legraci z celebrit politického a kulturního života. V osmdesátých letech patřila mezi nejbližší přítelkyně Madonny.



1. Jocelyn Wildensteinová

O Jocelyn jsme na stránkách Magazínu již několikrát psali. Aby si udržela manžela, podstoupila desítky plastických operací, které z ní měly udělat lidskou verzi kočky. Manžel jí nakonec utekl s mladší ženou a Jocelyn se stala celebritou, kterou pravidelně oceňují ankety o nejošklivější nebo nejzpackanější ženu. Mimochodem, za kosmetické úpravy utratila již 3 933 000 dolarů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 128