Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zygzag / foto: news.bmezine.com

Chlap s největším piercingem ve tvářích!

Kdybyste dali tomuto muži polibek na tvář, určitě byste ucítili zvláštní pachuť kovu. Zygzag si totiž do svých lící nechal implantovat největší piercing na světě!

Tak trochu divná legenda
Říká si Fish Maul (v českém překladu to znamená Rybí pusa), jiní ho znají zase pod přezdívkou Zygzag. Faktem ale je, že tento Polák, momentálně žijící v Německu, je mezi piercingovými fanoušky legendou. Není divu, jeho piercing, který si nechal udělat na obou tvářích, by zaskočil nejednoho odvážlivce. V případě Zygzaga totiž nejde o žádnou „drobnost“.

magazin.cz


Žádná fotomontáž, ale realita!

Polský punker si totiž nechal obě tváře radikálně proděravět, do otvorů si následně zasunul ozdobné disky. Výsledek: Obličej se mu po stranách splasknul a při určité grimase připomíná právě rybu. Když se jeho obrázky objevily na internetu, spousta lidí se domnívalo, že jde o šikovnou fotomontáž, opak je ale pravdou. Zygzag je skutečný a jeho díry ve tvářích jsou realitou.

magazin.cz

Doktoři, pomozte mi!
Jaké ohlasy při svém vzhledu Zygzag vzbuzuje? Je to obdiv nebo odpor? U každého je to asi jiné. Každopádně zlý jazykové tvrdí, že bouřliváka už obří piercing omrzel. Údajně s ním nemohl dobře artikulovat. Obří disky měly také vliv na jeho oči, které byly permanentně podrážděné. Zygzag proto podstoupil několik transpantací kůže, které by mohly jeho obří džuzny ve tvářích trochu zmenšit. Jak to dopadlo, se zatím neví. Každopádně punker si teď dává od piercingových disků „oraz“.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 332