Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Matthew Fox / foto: ABC

Jack ze Ztracených. Sex poprvé ve 12ti se starší holkou!

Matthew Fox se přiznal, že přišel o panictví už ve dvanácti.

Americký herec Matthew Fox, hvězda kultovního seriálu Ztraceni, kde vytvořil postavu chirurga Jacka Shepharda, přišel o svou nevinnost už ve dvanácti letech. Stalo se tak na břehu řeky s o dva roky starší dívkou.

Fox si podle internetového serveru nachrichten.de dodnes pamatuje každičký detail. Vyjádřil se dokonce tak, že ty chvíle "vidí přímo před sebou, jako by to byla fotografie".

Poprvé nic moc

"Bylo mi dvanáct a jí skoro o dva roky víc. A už nebyla panna. Došlo k tomu ve městečku Dubios ve státě Wyoming, kde dodnes žije sotva tisícovka lidí. A to doslova na zemi v blízkosti řeky, právě když se ve městě konalo rodeo. Bylo to totálně hrozné a trapné. Dvě naivní děcka ležela vedle sebe a vzájemně si stahovala kalhoty," prohlásil Fox.

Jeho sexuální zkušenosti se ale s přibývajícím věkem výrazně vylepšovaly. Především pak během studií na Columbia University, kde Matthew hrával americký fotbal.

"V prvním roce na univerzitě jsme si co do sexu přišli na své. A byli jsme tam obdivovanými fotbalovými hrdiny. Měli jsme hodně holek, ale s fotbalem to nesouviselo," vyprávěl Fox.

Láska na celý život?
Nyní žije herec s manželkou Margheritou Ronchiovou, s níž má dvě děti - dceru Kyle (12) a syna Byrona (9).

"Ona je mou životní láskou. Dokázali jsme oba zůstat nezávislí a přitom jsme uchránili sílu našeho vzájemného vztahu. Jsem muž a znalec žen. A mohu jednoznačně říci, že my dva se k sobě naprosto hodíme. Jsme spolu už třiadvacet let a už to tak prostě zůstane," uzavřel Matthew Fox.

Jaká je vaše první sexuální zkušenost?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 42