Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Zakázali jí vstup do všech hospod v zemi

Dvacetiletá dívka se chovala tak nemožně, až dostala zákaz.

V hospodě člověk sem tam přebere a ráno se pak za sebe stydí. Ti ostřejší se tam občas i porvou a nechají se roztrhnout až policisty. Přátelé politiků se v hospodách dokonce střílí.

Známá firma
Přesto – nikdo z nich zatím nedostal zákaz vstupu do všech hospod v zemi. Jedné Angličance se to ale povedlo.

Dvacetiletá Laura Hallová to dotáhla tak daleko, že na ni byl uplatněn zvláštní zákon. Podle něj nesmí po dobu dvou let vstoupit do žádné hospody, baru či klubu. Zároveň nesmí nikde kupovat alkohol, ani nesmí být s alkoholem načapána. Zkrátka utrum.

Ve městě, kde žije, je Laura Hallová známá firma. Ostatně už samotné podniky jí často zakazovaly vstup. Na svém kontě má řadu přestupků souvisejících s antispolečenským chováním.

Co ta holka dělala?
Policie, vyšetřovatelé, ani soud neposkytl veřejnosti detaily o tom, co Laura vyváděla, ale asi to bylo hodně ostré, když před ní podobný zákaz nedostali ani pořádní otrlci, kterých v pijanské Velké Británii rozhodně není málo.

Jisté je jen to, že její antispolečenské chování bylo spojeno s pitím. Proto se ho dva roky nesmí dotknout, a aby ji to nesvádělo, nesmí ani do těch hospod.

Kdyby zákaz porušila, dostane bez pardonu pokutu převyšující v přepočtu sedmdesát tisíc korun.

Možná by se měl podobný zákon zavést i u nás, někteří by ho potřebovali…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32