Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Ujížděl v Barbie autě, tak mu sebrali řidičák

Tak trochu neuvěřitelný příběh nešťastného otce.

Jistě znáte taková ta auta na baterky pro děti movitějších rodičů. Hlavní cílovou skupinou těchto výrobků jsou pětileté děti.

Řítil se pěti kilometry v hodině
Jak je vidno, úspěch mají ale i u mnohem starších. Čtyřicetiletý Paul Hutton zřejmě nikdy nepřestal být dítětem, protože přesně s takovýmhle vozítkem, navíc ve stylu „barbie“, se pěkně vyřádil.

A to dokonce tak, že s ním jednoho krásného dne, poté, co vypil pár piv, vyjel na projížďku. Chtěl ho ukázat sousedovi, který bydlí několik set metrů od něj. Tak tedy vyrazil.

Jenže sotva se dostal na maximální rychlost zhruba pěti kilometrů v hodině, zmerčili ho policisté, zastavili ho, nechali ho dýchnout, a co byste čekali? No sebrali mu řidičák!

Paul Hutton se tak musí dvanáct měsíců obejít bez papírů. Možná si říkáte „ještě že tak“. Ale Paul rozhodně není blázen. Ostatně, pracoval jako inženýr u námořního letectva.

Aby měli policajti co vyprávět.
Před několika lety našel u popelnic právě zmíněné autíčko, a tak ho vzal domů. Spolu se svým synem ho pak začali přestavovat a různě modifikovat.

To se ale stalo jeho řidičáku osudným. S patřičnou otcovskou a konstruktérskou hrdostí, navíc opojen alkoholem, se Paul vydal na cestu po sousedství.

„Nejsem ze svého trestu nešťastný, jenom překvapený,“ říká k tomu Paul. „Tak nějak si myslím, že to nemuselo jít až k soudu. Stejně mám za to, že to ti policajti udělali, aby měli co vyprávět vnoučatům.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 33