Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

VIDEO: Baculka příliš sexy pro TV

Pikantní reklama na spodní prádlo byla zakázaná v americké televizi.

Baculatá modelka Ashley Grahamová byla z rozhodnutí úřadů stažena z televizních obrazovek. Ve výstřihu ukázala totiž až moc. Inkriminovaná reklama lákala na spodní prádlo pro plnoštíhlé ženy firmy Lane Bryant a tento týden měla být uvedena během programu, která je obdobou našeho Star Dance.

Ovšem šéfové stanice ABC po shlédnutí klipu rozhodli, že klip na obrazovky nepustí, stejně jako před nimi jejich kolegové z Fox TV.

Pětadvacetivteřinový klip ukazuje Ashley v různých sexy pózách, při kterých divák může nejen obdivovat její plné křivky, ale i kousky prádla. „Opravdu mi to připadá, jako diskriminace plnoštíhlých žen,“ řekla Ahley.

Zákaz kritizuje i firma Lane Bryant, jejíž mluvčí řekla: „Víme, že ta reklama je sexy, ale rozhodně není chlípná. Také respektuje city plných žen, které toho mají zkrátka víc ukázat než obvyklé superštíhlé modelky.“

A co na to Fox? „Jinak bychom nejednali ani s Victoria´s Secret.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 163