Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sámer Issa / foto: Korzo

Nafoukaný Sámer Issa: Chci vlastní reality show!

"Tetování už mám, teď chci vlastní reality show," říká skromný Sámer Issa.

Zpěvák Sámer Issa už neví, čím by zaujal. Snad jen tím, že by se začal chovat skromně. Zatímco minulý týden si nechal udělat nové, v pořadí již čtvrté tetování v podobě tří pěticípých hvězd, nyní chce pro změnu svůj vlastní pořad. Co si bude přát příště?

"Teď připravuji reality show o tanečnících. Hledáme vhodné typy a přihlásit se může opravdu každý," svěřil se Issa Korzu. Chystaný projekt je prý jeho nápad.

"Chci taneční skupinu. Takovou, jakou si já sám vyberu. Uděláme konkurz a uvidíme. Pracovní název projektu zní: Kdokoli se může stát tanečníkem Sámera Issy," říká zpěvák se smíchem.

Buďte nový Sámer
A dodává, že na věku, výšce či váze účastníků prý nezáleží. "Hlavní je, aby se mi líbili. Šest let po SuperStar úspěšně funguji a tenhle konkurz je úplně normální. Beru to jako součást práce," vysvětluje.

Kromě toho, že se oblíbený aktér všech možných večírků věnuje zpěvu, také rád a hodně tančí. "Zpěv je můj život a tanec je moje vášeň. Miluji ho. Tancuji minimálně třikrát týdně. Nicméně mě obklopuje už odmala a já doufám, že lidé mě jednou budou brát jako plnohodnotného zpěváka a nikoli jako celebritu," přeje si Issa.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 52