Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Daily Mail

Zázrak kosmetiky. Maska vás zbaví vrásek i spálení!

Výrazné zkrášlení bez plastiky.

Co byste řekli na speciální masku, která dokáže velmi spolehlivě vyhladit vrásky, zacelit póry a ke všemu vylepšuje barvu i povrch obličeje?

Umí snad všechno
A co teprve, když byste se dozvěděli, že ta samá maska pomáhá produkovat kolagen, a tím minimalizuje hnědá místa, suché skvrny, zarudlost i spálení od slunce?

Tím to ale nekončí. Stejná maska totiž prospívá nejen obličeji, ale celému tělu. Pomáhá totiž generovat vitamín D a mysl vylepšuje tím, že stimuluje produkci hormonu serotoninu. Člověk je tak po téhle kúře správně naladěn a plný energie.

Zároveň dodejme, že to vše má maska zvládnout za pětadvacet minut. To zní skoro jako zázrak, kterému se věří jen o něco lépe než elixíru mládí.

Ale vězte, že podobná maska skutečně existuje. Používá LED diody, kterými na obličej vysílá speciální světlo, jehož efekty jsou léčivé a regenerující.

Uznávaný doktor
Tuhle kúru navíc nenabízí jen tak někdo, nýbrž jeden z předních anglických odborníků na udržování krásy John Tsagaris, který je uznávaným doktorem čínské medicíny.

„Tohle je něco pro jednadvacáté století. Naše maska používá technologii NASA,“ říká John Tsagaris.

Je to právě Americká vesmírná agentura, která jako první přišla s výzkumem LED světla, pochopitelně s cílem ulehčit život astronautům. Nicméně s patřičnými úpravami se technologie dá využít i mnohem civilněji.

Podle všeho léčba skutečně pomáhá. Jedna kúra nicméně stojí zhruba dva tisíce korun, a aby byl znát výsledek, je třeba ji absolvovat šestkrát za dva týdny. Navíc je zatím nabízena jen v Anglii. Tyhle věci se ale rychle rozšiřují ve chvíli, kdy mají úspěch.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 33