Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris 22. 47 a 25. 4. / foto: repro Bild.com

Paris kouzelnice? Během týdne 3 velikosti prsou!

Jak jen to dělá, zní naše otázka.

Paris Hilton připomíná prsního eskamotéra. Pokaždé když se v minulém týdnu objevila na veřejnosti, měla její prsa jinou velikost. A některé rozdíly byly opravdu o několik čísel.

Vezměme to hezky po pořádku: 22. dubna se procházela po červeném koberci na party US Magazine. Její prsa se dmula z výstřihu černobílých šatů na ramínka.

Nikdo nemohl přehlédnout její dmoucí ženskou chloubu, která u dědičky hotelového impéria nebývá k vidění. Tak všechny napadla otázka: nemá Paris novou operaci prsou?

magazin.cz

O den později byla Paris vyfocená na schůzce se svým exsnoubencem. Opět prsa pěkně vyplňovala výstřih, a zdálo se, že je po záhadě. Paris si nechala vyztužit prsa.

Jenže ouha, za dva dny se objevila v Las Vegas na bazénové party v Hard Rock hotelu a ouha - v plavkách se ukázalo, že její prsa jsou stále jaksi... nedospělá... Žehlící prkno zrovna ne, ale...

Ale vysvětlete nám, jak to ta Paris dělá?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 104