Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Sexy zbraně: Vojandy k nakousnutí!

Kdysi byla vojenská uniforma spíše mužskou záležitostí. Dnes ji oblékají i ženy. A že jim to fakt sekne!

Izraelské vojandy
Být teenagerem v Izraeli není zase taková švanda. Sotva kluk nebo holka dosáhnou osmnácti let, musí nastoupit do armády. Proč? Kdo ví – Izrael je jediným státem na světě, který stanovuje všem občanům vojenskou povinnost. Země se chce zřejmě pojistit, aby v časech války byli všichni použitelní. Tedy i ženy (ty smí bojovat po boku mužů nebo se zašít v některé z ženských gard). Otázkou je, jakou má tato věc smysl, když ve světě je spousta mocností s obrovským množstvím jaderných zbraní...

magazin.cz

Pákistánské letky
Říká se, že islám drží ženy pěkně zkrátka. V islámské republice Pákistán to sice platí, ale ne zcela. Uťáplé jsou možná normální „civilistky“, ale ženy ve vojenském mundúru jsou svými krajany hluboce uctívány. Aby ne – pákistánské letecké síly totiž patří mezi nejlepší na světě. A hodně pilotek tvoří právě ženy!

magazin.cz
magazin.cz

Horké taiwanské pušky
Na první pohled vypadají, že neumí do pěti počítat. Jenže znáte to, tichá voda břehy mele... Dvě taiwanské vojandy nedávno čelily obrovskému skandálu, když se na internetu objevilo video, jak se líbají. Úplnou korunu tomu ovšem nasadili taiwanští vojáci - homosexuálové, kteří se chtěli v uniformě vzít.

magazin.cz

Iránské hrdinky
„Už od malička mi vtloukali, že neznamenám nic. Že jsem nula. Neměla jsem práci, sociální vyžití... Když jsem začala pracovat v armádě, konečně jsem začala být na sebe pyšná,“ říká iránská bojovnice. Zřejmě podobné pocity má více jejich soukmenovkyň, protože ženy tvoří 35% iránské armády.

magazin.cz

Tak trochu drsný turecký med...
Ženy mají v turecké armádě dlouhou historii. Jedna z nich, Sabiha Gogcenová, je dnes doslova legendou. Tato pilotka byla jednou z výrazných postav v boji za nezávislost Turecka.

Dnes má spoustu mladých následovnic, které nosí uniformu skoro jako Batman.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 73