Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Hanychová přiznává: Honzu jsem uhnala!

Tentokrát se Agáta musela hodně snažit...

Současný přítel modelky a skandalistky Agáty Hanychové, motokrosový závodník Honza Brabec, je - jak již Korzo informovalo - prvním z jejích milenců, kterého musela sama ulovit a sbalit. Teď Agáta prozradila další podrobnosti "lovu".

"Když jsem Honzu poznala, byl čerstvě po rozchodu. Nechtělo se mu do žádného vztahu. Dopřával si zrovna pověstný čas na vzpamatování a oklepání se z právě skončeného vztahu," prozradila Hanychová Korzu.

A váží si toho
"Já jsem se ale nenechala odradit a zabojovala jsem. Zinscenovala jsem společnou dovolenou a začala jsem o Honzovu přízeň tvrdě bojovat," dokončila příběh dcera Veroniky Žilkové.

Za dobu, co se Hanychová pohybuje v showbyznysu, vystřídala už bezpočet partnerů. O každém vždy tvrdila, že je to ten pravý. Jiné to není ani v případě Honzy.

Ten je ale pro ni výjimečný právě tím, že ho do vztahu musela dotlačit ona a ne naopak. "Honza je můj první kluk, kterého jsem sbalila sama. Jinak jsem to vždy nechávala na mužích, ať se o mě snaží. Možná je Honza ten pravý a tohle bylo znamení osudu," tvrdí Agáta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23