Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katy Perry / foto: Egotastic!

Nejžhavější ženou roku se stala... Katy Perryová

Angelina Jolieová propadla. Kdo je ještě v 100 Top žhavých krásek?

Katy Perryová pokořila další vrchol ve světě populárních osobností. Stala se jedničkou mezi stovkou nejžhavějších žen světa, které každoročně uvádí pánský časopis Maxim pod názvem Hot 100.

magazin.cz


Krásná i zábavná

Tato pětadvacetiletá zpěvačka, která je zasnoubena se známým komikem a sukničkářem Russellem Brandem, na letošní rok asi jen tak nezapomene. Jednak je čerstvě zasnoubená, v létě vydá své nové album a právě byla jmenovaná nejžhavější ženou letošního roku.

Jak portálu UsMagazine.com řekl šéfredaktor časopisu Maxim Joe Levy: "Je to asi takový ten pocit, jako když si uvědomíte, že ta nejchytřejší, nejzábavnější a nejúžasnější dívka, jakou znáte, je náhodou také nejhezčí ze všech. A taky dost dobře jezdí na skateboardu. Najednou si uvědomíte, že jste se zamiloval do zářící supernovy."

Manželky, i modelky
Na druhém místě se umístila manželka tenisty Andyho Roddicka Brooklyn Deckerová, která se stala vyhledávanou dívkou na obálky časopisů, když se její fotka objevila na titulu slavného časopisu Sports Illustrated Swimsuit Issue.

magazin.cz

Z loňského druhého místa se na třetí posunula herečka Zoe Saldanaová. Na čtvrtém místě září jméno krásky Blake Livelyové, modelky prezentující luxusní značku spodního prádla Victoria's Secret.

magazin.cz

Vrtkaví muži
Megan Foxová, která v loňském roce obsadila druhé místo, letos skončila na místě pátém. První desítku uzavírají zpěvačka Rihanna, italská přítelkyně George Clooneyho Elisabetta Canalisová, americká herečka Olivia Munnová, herečka a modelka Kim Kardashianová a modelka Marisa Millerová.

Americká herečka Olivia Wildeová, známá ze seriálu Doktor House, se z loňské první pozice propadla až na dvacátou. Nicméně i tak překonala své kolegyně Taylor Swiftovou (31. místo), Jessiku Bielovou (38. místo) a Angelinu Jolieovou (38. místo). Do žhavé stovky se naopak letos nedostala slavná Jennifer Anistonová.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48