Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga: Alkohol mě jednou zabije

Lady Gaga "jede na doraz" a je připravena pro své fanoušky i zemřít.

Excentrická zpěvačka s tváří pokerového hráče si myslí, že ji množství alkoholu, které konzumuje, jednoho dne zabije. Přesto odmítá "zpomalit". Trvá na tom, že by raději zkolabovala vyčerpáním, než aby si udělala přestávku.

"Víte, lidi říkají, že Lady Gaga je hodně unavená a že potřebuje pauzu. Tak já prostě myslím na celou tu dobu, kdy jsem zpívala po barech. Nikdo si tehdy ještě neprozpěvoval mé texty. Vyspím se, až budu mrtvá, jasný?" Tak o tomto víkendu mluvila newyorská rodačka z pódia směrem k davu během svého vystoupení ve Švédsku.

Umře na pódiu
"Já vím, že fakt tvrdě makám a ničím se. A taky vím, že mě alkohol jednoho dne zabije, ale nechce se mi zemřít někde na dovolené. To raději umřu na pódiu mezi všemi svými fanoušky," pokračovala popová diva s italskými kořeny.

Na zpěvačce, jež v lednu kvůli vyčerpání zrušila hned několik vystoupení, se projevily známky tíhy, která na ni padá. Na jednom z jejích vyprodaných koncertů během turné s názvem Monster Ball v Aucklandu na Novém Zélandu se zhroutila k zemi a celou poslední skladbu musela odzpívat vleže.

Janet miluje Gagu
Mezi lidmi, kteří projevili starost o tuto třiadvacetiletou královnu současné pop music, patří i její přítelkyně Janet Jacksonová. Nedávno prohlásila:

"Opravdu Gagu miluju, jo, ona je zlatíčko. Rozhodně dělá něco, co se liší, a já to miluju. Tvrdě pracuje a já jsem jí řekla, že si myslím, že potřebuje jen trochu zpomalit. Věnovat se nějakou dobu sama sobě."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 41