Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Sebevrazi se potkali na mostě. Neskočili, zamilovali se

Snoubenec se zlomeným srdcem, který chtěl skočit z mostu, našel novou lásku: dívku, která chtěla skočit ze stejného místa.

Truchlící Andrej Ivanov se rozhodl skočit z mostu v baškirské Ufě na jihu Ruské federace poté, co jeho snoubenka zahynula při autonehodě jen den před plánovanou svatbou. Když ale dorazil na místo, našel tam nešťastnou Marii Petrovovou, jak šplhá přes zábradlí a chystá se skočit. Neplánovaně otěhotněla a rodiče ji vyhodili z domu.

Zachránili se navzájem
Během několika vteřin by skončila v ledových vodách řeky Bělé třicet metrů pod mostem. Andrej ji ale zastavil a nakonec zachránil.

"Něco se mi v srdci zlomilo a nemohl jsem ji nechat zabít se, i když jsem měl sám zlomené srdce," řekl Andrej podle Orange News.

"Zavolal jsem na ni: `Zastav se!` Pak jsem k ní běžel. Padla mi do náruče a hrozně začala plakat. Pak jsem se rozbrečel i já. Tak jsme se navzájem drželi a dlouho jsme si povídali. Ta noc mně - i jí - zachránila život," dodal zachránce.

A bude svatba
Andrej a Maria spolu mluvili celé hodiny a rozhodli se navzájem si pomoci. Teď, po několika měsících, se s celým příběhem svěřili rodinám a plánují svatbu.

"Je to můj rytíř a zachránce. Všechno to nakonec stálo za to, protože mne to dovedlo k Andrejovi," přiznává Maria.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 202