Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Russell Brand v Kopačkách / foto: Bontonfilm

Hvězda měla specialisty na dodávky dívek do postele!

Komik Russell Brand byl jako mladý tak promiskuitní, že si pořídil "tým expertů". Ten pro něj vybíral dívky, které by byly nejlepší do jeho postele.

Herec, jenž se po úspěšné komedii Kopačky objeví v navazujícím filmu Dostaň ho tam!, přiznává, že připravil seznam favoritek i dívek, kterým je potřeba se vyhnout. A vyslal své pomocníky, aby pro něj našli vhodné partnerky.

"Byl jsem jako ládovací mašina. Výběr za mě dělali druzí. Měl jsem tým expertů, kteří měli na starost jedinou věc - vyhledávat pro mě ženy. Dostali zvláštní instrukce. Bylo to, jako bych mluvil se sklepníkem při objednávce vína - představoval bych si něco francouzského, s ovocným nádechem a s dřevitou vůní," popisuje nenasytný milovník v rozhovoru pro časopis Playboy.

Usadí ho Katy?
Brand se ale teď chce usadit se svou snoubenkou Katy Perryovou. "Dosáhl jsem ve svém životě bodu, kdy z vlastních zkušeností vím, že tohle není řešení. Když spíte se spoustou žen, začne to být nesmyslné a zbytečné," dodává Brand.

V září 2009 se v tisku objevily zprávy, že Brand chodí se zpěvačkou Katy Perryovou. A v lednu letošního roku dvojice oznámila zasnoubení.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21