Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ardi Rizzal / foto: repro Daily Mail

Dvouleté dítě dává 40 cigaret denně! A váží 24 kilo...

Co na to říkají rodiče?

Tak tohle je neuvěřitelné, přátelé! Nebo jste si snad mysleli, že někdy v životě uvidíte kojence, který nadává, když nedostane svou denní dávku čtyřiceti cigaret?

To je nářez!
Taková porce nikotinu a dalších ne moc zdravých látek je možná normální pro silného kuřáka, ale pro takhle malé dítě může být smrtící.

Kojenec Ardi Rizzal se stal postupně závislým poté, co mu dal jeho táta Mohammed poprvé potáhnout v osmnácti měsících. Od té doby ho neuvidíte bez cigarety v ručičce.

Na první pohled je Ardi celkem normální dítě. Váží sice čtyřiadvacet kilo, což je na jeho věk docela dost, ale jinak ho uvidíte mezi kamarády, jak jezdí na plastovém autíčku. Na rozdíl od vrstevníků ale nedá dopustit na cigarety.

Totálně závislý
„Je úplně závislý. Když nedostane cigaretu, je zlý, řve a mlátí hlavou o zeď. Říká mi, že je mu špatně a že se cítí malátný,“ říká o svém synovi matka Diana.

Ardi je navíc vybíravý a kouří jenom jednu značku. Rodinu jeho zlozvyk přijde v přepočtu asi na sto korun denně. Pochází z Indonésie.

Úřady rodině slíbili auto, pokud svého syna odnaučí kouři. Otec Mohammed ale nevidí problém: „Myslím, že vypadá úplně zdravě.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 142