Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sámer Issa / foto: Korzo

Přejetá noha ohrožuje Issovi statisícové kšefty!

Když nepřekoná bolest...

To, že zpěvákovi Sámeru Issovi přejelo 14. května policejní auto nohu, je známá kauza. Po nehodě musel být zpěvák odvezen na pohotovost, kde dostal kromě léků tišících bolest berle, bez kterých se pohybuje jen velmi těžko.

Přijde kvůli tomu o lukrativní kšefty, které má domluvené měsíce dopředu? "Načasování tohoto incidentu bylo snad úplně nejhorší, jaké mohlo být. V současné době mám totiž nasmlouváno nejvíc akcí za poslední dobu. A bojím se, abych je kvůli tomu nebyl donucen zrušit," svěřil se Korzu zpěvák týden po úrazu.

Podle informací Korza by tak přišel o honoráře ve statisícové výši.

Tančí s bolestí
"Nechávám si nohu obstříknout znecitlivujícím lékem, abych byl schopen vystupovat. Svých kšeftů se odmítám vzdát," zaujal razantní postoj zpěvák.

"Lidé jsou zvyklí, že na svých vystoupení tančím. Nechci sedět na stoličce obklopen tanečníky," tvrdí Issa.

A vzápětí doplnil: "Nechci, aby moje vystoupení působila amatérsky nebo jako závěrečné koncerty základní umělecké školy. Zkrátka se přemáhám, a i když to strašně bolí, říkám si, že prostě musím," dodává.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 65