Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Debrahlee Lorenzanová / foto: repro Villagevoice

Dostala padáka. Protože je krásná!

Stále ještě chcete vypadat dobře?

Většina žen se snaží vypadat co možná nejatraktivněji. Krása nepřitahuje jen muže, ale říká se, že také zjednodušuje život a otevírá mnohé dveře. Rozhodně to ale nemusí platit pokaždé.

Až moc sexy
Přesvědčila se o tom i Američanka Debrahlee Lorenzanová. Ta zažalovala svého bývalého zaměstnavatele, obří světovou banku Citigroup. Měl ji totiž propustit jen proto, že je příliš atraktivní. A to logicky naštve.

Debrahlee vypadá zkrátka výborně a navíc se neváhala oblékat sexy. Odůvodnění její výpovědi pak mělo být takové, že příliš rozptyluje své kolegy a nadřízené.

„Nejdřív jsem si myslela, že si ze mě dělají legraci. Jak a koho jsem příliš rozptylovala? Dělala jsem svou práci a klienti se mnou nikdy neměli žádný problém,“ řekla k tomu naštvaná Debrahlee.

Hezké oblečení
Třiatřicetiletá žena je podle svých slov zvyklá chodit pěkně oblečená. Nevidí na tom nic špatného a domnívá se, že si na ni nadřízení (nebo to byly spíše nadřízené?) zasedli. Kritizovali jak její košile, tak kalhoty. „Prostě vždycky si něco našli,“ dodává propuštěná bankéřka.

Ještě před padákem banka ženě dokonce předepsala, co je nepřípustné, aby nosila. Jedná se například o úzké sukně, roláky nebo vypasovaná saka.

Vysvětlení, proč se Debrahlee Lorenzanová musela nakonec se svým místem rozloučit, může být několik. Buď skutečně chodila na bankéřku příliš odvážně oblečená, nebo si na ni někdo zasedl. Někdo, kdo nemohl vystát, že jí to prostě sekne.

A proto se smiřte s tím, že v bankách potkáte jen nudně a šedivě oblečené bankéřky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27