Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Love Hewitt / foto: Shutterstock

Jennifer Hewittová: Máma je pyšná, že budu prostitutkou!

Mamky jsou zvláštní...

Herečka Jennifer Love Hewittová má ve své nové "pikantní" roli podporu, jakou by málokdo čekal. V novém filmu The Client List americké stanice Lifetime TV bude hrát prostitutku a její matka jásá.

"Moje máma je tak hrdá. Nechala se slyšet, jak je skvělé, že tančím u tyče, abych si zahrála prostitutku. Doslova jásala!" uvedla jedenatřicetiletá Hewittová v americkém televizním pořadu Entertainment Tonight. "Říkám si, že to je určitě přesně to, co si pro mě moje máma vysnila. Ale fakt je to skvělá role," dodala herečka s úsměvem.

Hewittová si zahraje roli Samanthy Hortonové v dramatu, které bude mít americkou premiéru letos v létě.

Sexem proti krizi
Hlavní hrdinka se vrací do svého rodiště, kde si začne vydělávat prostitucí, aby uživila svou rodinu v době hospodářské krize. Myslí si, že pro své blízké dělá to nejlepší, co může. Ale vymkne se jí to z rukou a začíná "jízda na horské dráze". Jako její matka Cassie se představí Cybill Shepherdová.

"Když si vezmete, kde jsme teď po ekonomické stránce, tak to vypadá na zajímavý příběh... Tohle je vůči recesi nejodolnější povolání na světě," řekla Hewittová. "Ve skutečnosti je to film o postavení člověka, jeho srdci a o tom, kam až vás může život zavést," podotkla.

Aby se na svou roli připravila, začala Hewittová brát hodiny tance kolem tyče. "Člověka to opravdu dostane do formy. A zároveň vás to učí něco o své vnitřní sexualitě," zdůraznila diva, kterou jsme mohli vidět ve filmech o Garfieldovi nebo v hororu Tajemství loňského léta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 29