Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cameron Diaz / foto: Shutterstock

Diazová prozradila tajemství své figury. Je to sex!

Sex, sex a zase sex. Ten stojí za vším!

Krásná, sexy, s vytrénovaným tělem. To je hollywoodská diva Cameron Diazová. Je jedno, zda zrovna stojí na červeném koberci nebo na surfovacím prkně. Všude zaujme nádhernou figurou. Nyní Cameron odhalila britskému ženskému časopisu Vogue tajemství své krásy. Je za ní - sex!

Prameny hereččina trvalého mládí jsou, jak Diazová sama uvedla, "sport, zdravá strava, hodně vody, spousta smíchu a hodně, hodně sexu".

"Ano, lidé potřebují sex," prohlásila Cameron. "Je zdravý, přirozený a díky němu jsme ostatně všichni přišli na svět."

Miluje život
Ovšem jestli je zamilovaná, respektive zda existuje muž, se kterým si v současnosti sexu užívá, kráska uvést odmítla."Víte, to jsou otázky, na které můžu odpovídat jen ano, či ne. Takže ano - jsem zamilovaná. Do života!" odpálkovala zvědavé novináře.

Cameron je podle reportérů mistryní flirtů. Není divu, že se před časem vyrojily klepy o jejích aférkách s hollywoodskými krasavci Leonardem DiCapriem či Keanu Reevesem. Naposledy, v dubnu, laškovala se svým expřítelem, hudebníkem a tanečníkem Justinem Timberlakem. A to krátce poté, co se Justin rozešel s herečkou Jessikou Bielovou.

Diazová a Timberlake se spolu objeví na plátnech kin v připravované romantické komedii Bad Teacher (Špatný učitel).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13