Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney pro Candie´s / foto: Candie´s

Britney sexuálně obtěžuje bodyguardy. Dva už utekli!

Asi se cítí osamělá...

Fernando Flores, tělesný strážce zpěvačky Britney Spearsové, si hledá jinou práci. Tvrdí, že ho jeho zaměstnavatelka nechtěla nechat na pokoji: běhala prý po domě nahá a snažila se ho dostat do postele.

Bývalý policista navíc tvrdí, že příhod pro něj nepříjemných a trapných bylo nespočet.

"Pořád ho sváděla a on měl pocit, že když na to nebude reagovat, přijde o práci. Minulý týden konečně podal výpověď a zvažuje, že Britney bude žalovat. Pracovat pro ni je těžké. Snažit se s ní vyjít je noční můra a emocionálně je naprosto nezvládnutelná," řekl Floresův přítel reportérům listu The Sun.

Zatížená na pistolníky?
Fernando tvrdí, že Britney nejednou pobíhala po domě nahá, křikem vydávala příkazy a snažila se ho dostat do postele. Měla zřejmě pocit, že bývalý policista je její otrok a ne zaměstnanec.

Po měsících takového zacházení to bodyguard už nevydržel a dal výpověď. Teď zvažuje, že se s bývalou zaměstnavatelkou bude soudit o odškodné.

Již v roce 2007 odešel od Britney jiný její ochránce, Tony Baretto. I ten uvedl, že končí, protože zpěvačka chodí po domě nahá a svádí ho.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 82