Přípravu hamburgeru opravdu obřích rozměrů iniciovali provozovatelé restaurace Joe a Iman El-Ajouz. Doufají, že jejich dílo o váze 90 kilogramů bude zapsáno do Guinessovy knihy rekordů. Možná by zasloužili zapsat i za čas, který přípravou obr jídla strávili. Výroba trvala čtyřem mužům 12 hodin.
A co takový macek obsahuje? Do 81 kg masa přidali 120 vajec, 150 plátků sýra, 1,5 kg červené řepy, 2,5 kg rajčat, 2 kg salátu. A kdo to celé snědl? Personál restaurace v australském Sydney, který ho ukuchtil.
Současný držitel titulu největšího hamburgeru vážil 84 kg a byl vyroben a americkém Michiganu.
Diskuze k článku:
Nemáš ještě účet? Zaregistruj se! | Nepamatuješ si heslo?
Počet příspěvků v diskusi: 42