Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro The Sun

Omlouvá se Číňanům za invazi. A nabízí sex zdarma!

Krásná Japonka chce odškodnit čínské studenty souloží.

Čínští studenti mají teď jedinečnou příležitost k souloži s krásnou Japonkou zcela zdarma. Ta je dokonce sama vyzvala k tomu, aby si u ní sex vybrali.

Krásná a chytrá
Proč tak krásná a navíc vzdělaná Anri Suzukiová činí? Jednoduše proto, že se stydí za činy svého národa před druhou světovou válkou, kdy Japonsko provedlo invazi do Číny.

Japonská kráska má informace z první ruky, protože si udělala doktorát z čínsko-japonských vztahů. Zřejmě tedy ví, jaká zvěrstva se tehdy děla a že žádná oběť nemůže být dost velká, aby je vymazala.

magazin.cz

Přesto ale Anri vymyslela svérázný způsob omluvy. Prý chce k narovnání čínsko-japonských vztahů přispět svým dílem.

Čínští studenti studující v Japonsku se tak mohou u Anri hlásit o fyzickou potěchu. Když se na ni tak díváme, zřejmě se u jejích dveří už tvoří fronta.

Historická kompenzace
„Musíme respektovat historii, a přestože ji nemůžeme zvrátit, můžeme se alespoň pokusit o kompenzaci,“ vysvětluje svou motivaci Anri.

„Chci vyléčit čínské rány svým tělem, a nabízím to souložením s čínskými studenty v Japonsku. Myslím, že pro ně bude symbolická kompenzace.“

Nutno dodat, že vedle studií se Anri věnuje také pornu, kde je poměrně úspěšná. Leckterý Číňan se tak ještě něčemu přiučí.

Kdo ví, zda budou také Češi někdy podobným způsobem kompenzováni za historické křivdy například Němkami či Ruskami.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 79