Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Kanibal si spletl srdce s plící! Snědl ji

Spletl si ji se srdcem...

Soud v severní Francii projednává případ Nicolase Cocaigna, který zabil kolegu, rozřízl mu hrudní koš a pokusil se sníst mu srdce. Kvůli neznalosti základní anatomie ale nakonec pozřel jeho plíci.

Cocaign je obviněn, že v lednu 2007 brutálně ve vězení napadl Thierriho Baudryho. Bil ho, kopal do něj, bodal ho nůžkami a nakonec ho zadusil pytlem na smetí. Pak mu prý žiletkou otevřel hrudní koš a vytáhl orgán, o němž si podle listu Telegraph myslel, že je to srdce. Šlo však o plíci.

Plíce s cibulkou
Vrah je obviněn z toho, že část orgánu snědl syrový a zbytek si osmažil s cibulkou v kuchyňce, kterou mají trestanci v rouanském vězení k dispozici.

"Chtěl sem se zmocnit jeho duše," vysvětlil svůj čin Cocaign, který v té době čekal na soud kvůli ozbrojenému přepadení.

Verdikt se očekává do konce týdne. Není známo, jestli zločinec choval ke své oběti nějakou zvláštní zášť. Sám dokonce v minulosti své věznitele několikrát varoval, že se může podobného činu dopustit. Nikdo ho však prý nebral vážně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 36