Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Diana / foto: Archiv

Lady Diana byla trhlá a šílená, tvrdí její synové

Čekalo by se, že princové budou diplomatičtější...

Rusovlasý princ Harry, třetí v pořadí následnictví na anglický trůn, zavzpomínal na svou matku Lady Dianu, která zemřela při autonehodě v srpnu 1997. "Trhlá, to je rozhodně jeden z přívlastků, kterými bych ji popsal," popsal ji s notnou dávkou upřímnosti.

Když se ho reportéři ptali, co by si matka myslela o jeho charitativní práci, kterou se starším bratrem Williamem dělá v Africe, odpověděl: "Každý den, kdekoliv a s kýmkoliv jsme, vždycky se sám sebe ptám, co by tomu řekla a co by dělala, kdyby tu s námi byla. Ohromně nám to pomáhá."

Bratři jsou za jedno

"Je to zajímavé a osvěžující, protože já a můj bratr máme každý svůj názor na to, jaká by byla. Ale určitě bych ji i já popsal jako trhlou nebo šílenou," doplnil bratra princ William.

Jak uvádí list The Sun, oba synové prince Charlese jsou momentálně na cestách po jižní Africe. Před pár dny zavítali do Botswany, kde navštívili charitativní projekty Tusk Trust, které pečují o ochranu ohrožených živočišných druhů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15