Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kelly Brooková, Halle Berryová, Danielle Line / foto: repro The Sun

Jak vypadat skvěle v plavkách? Hollywood radí!

Halle Berry, Geri Halliwell či Naomi Campbell radí.

Léto je tady, ovšem tělo v plavkách nevypadá tak, jak by asi mělo, nebo tak, jak byste rády, aby vypadalo? Stane se. Tak proč se nepodívat k hvězdám, které v bikinách přeci vždy vypadají tak skvěle? Jaké jsou jejich recepty na luxusní mokrá těla?

Geri Halliwell
Někdejší zpěvačka skupiny Spice Girls nikdy nezapírala, že musela se svou váhou bojovat. Nakonec se jí podařilo vyhrát. Za tajemstvím jejího zhubnutí stojí jóga a zdravé stravování. Tak jednoduché to je!

Chipsy vyměnila za rýžové chlebíčky a čokoládu za zrníčka. Na jógu chodí třikrát týdně. Díky tomu je osmatřicetiletá zpěvačka v kondici jak fyzicky, tak duševně.

Halle Berry

Čtyřiačtyřicetiletá herečka má tělo, za které by většina žen vraždila. Nemá ho ale zadarmo. Pětkrát týdně trénuje se svým osobním trenérem kardiosestavu. Ta sestává z posilování, běhu či kickboxu.

Halle je diabetička, a tak si musí dávat pozor, co jí. Obvykle si dává malé porce každých několik hodin. Většinou jsou to zeleninové polévky.

magazin.cz

Cameron Diaz
Cameron má parádní postavu, i když to vypadá, že se kvůli ní nemusí ani moc snažit. Otevřeně totiž říká, že nesnáší posilovnu. Má raději outdoorové sporty jako je surfování nebo snowboard. Třikrát týdně chodí na jógu.

Kelly Brook
Kelly ukazuje svou kůži často, tak musí vědět, jak na to, nebo ne? Popravdě, Kelly si s tím moc hlavu neláme. Cvičení příliš neholduje, protože ji nebaví, a když už sportuje, je to především na kole.

Věřte nebo ne, při jídle se Kelly moc nehlídá. Nemá žádné speciální jídelníčky ani neholduje dietám. Chce si prý udržet své ženské křivky, což se jí daří, a to tak, aby to bylo stále pohledné.

Naomi Campbell
Tahle modelka už je na špici nějakých dvacet let, tudíž byste měly zpozornět, když vypráví o svých receptech na dokonalou postavu.

Způsob Naomi je navíc docela neortodoxní. Většinu času se nijak netrápí, ale třikrát ročně podstupuje kompletní detox, kdy osmnáct dní pije jen koktejl z javorového sirupu, pepře, citronového džusu a vody.

Za ty roky Naomi navíc zjistila, že nejefektivnějším cvičením je skákání. Rozpumpuje srdce a formuje svaly.

Danielle Lineker
Tahle žena má to štěstí, že se svou postavou nemusí zápasit. Prostě vypadá dobře od přírody. Sama to přisuzuje genům. A aby ostatní tak nedráždila, chodí aspoň na pilátes a venčit psa.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 38