Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Šárka Vaňková s Filipem Renčem / foto: Korzo

Vaňková zasnoubená s Renčem. Vyrážejí na Bali

Čiperná slečna...

Zpěvačka Šárka Vaňková se z rozchodu s Danielem Hůlkou rychle oklepala. Hned začala žít s režisérem Filipem Renčem. Už ho dokonce představila rodičům. Nyní se s ním chystá odletět na dovolenou na indonéský ostrov Bali.

Má bulvár pravdu?
Půjde zřejmě o zásnubní cestu; podle bulváru se totiž Renč se svou dvouměsíční známosti zasnoubil a už ji i stihl požádat o ruku.

S přítelem je spokojená
"S Filipem jsem teď moc spokojená, ale co se týče svatby, to nechci komentovat. Na dovolenou na Bali, kterou mi dal jako dárek, se strašně těším," prozradila Korzu Vaňková, která v roli hosta zazářila na narozeninovém koncertu Heleny Vondráčkové na pražském Žofíně.

"Vystupovat s Helenou je pro mě velká čest. Moc si toho vážím, když spolu zpíváme. Mám Helenu hrozně ráda, je pro mě vzorem," řekla Šárka, která s Vondráčkovou již dva roky spolupracuje.

Po Bali Izer
Po prázdninách se Šárka opět vrátí do muzikálu Baron Prášil. A začne připravovat samostatná vystoupení s imitátorem Zdeňkem Izerem.

"Budeme jezdit po divadlech, chystáme spolu různé scénky, prostě to bude sranda. A pak po létě zase přijde Baron Prášil. Takže prázdniny by se mi mohly vydařit," doufá Vaňková.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 40