Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Leoš Mareš a Hanka Svobodová na MFF v Karlov / foto: Korzo

Mareš si ve Varech užívá s novou milenkou

Zpočátku se zdálo, že vztah moderátora Leoše Mareše a modelky Hanky Svobodové je jen reklamním tahem, jak na sebe upoutat pozornost.

Nyní se ale zdá, že pár spolu skutečně randí. Chodí na večeře, akce i do kina.

Poprvé se spolu objevili na červeném koberci při zahájení festivalu, kde všechny šokovali svou náklonností. Drželi se za ruce a vyměňovali si pobavené úsměvy. Na večírku v hotelu Pupp, kam dorazili krátce po jedenácté hodině večer, Mareš skutečně přiznal, že s modelkou chodí. Tajný vztah s Gábinou Dvořákovou už je tak definitivně pasé.

Volná Svobodová
Svobodová přitom ještě minulý týden randila s podnikatelem Radkem Exnerem a na podzim si ho měla dokonce brát.

Ale poté, co Exner viděl snímky, kde se Mareš objímá s jeho přítelkyní, vztah údajně ukončil. Moderátor tak má volné pole působnosti a už mu nic nebrání užívat si nový vztah naplno. Prozatím neví, do kdy v Karlových Varech zůstane.

Co chce vidět Mareš?
"Máme volno, tak uvidíme. Zítra určitě neodjíždíme. Mám tady ještě nějakou práci a chceme si zajít i na nějaké filmy," svěřil se Korzu.

Do Karlových Varů prý jezdí každý rok. Jen loni vynechal.

"Jsem velký filmový fanoušek. Moc mě to tu baví. Jirka Bartoška mi letos doporučil, ať si určitě zajdu na film Čtyři lvi, a ještě chci vidět film s Budařem Ženu bez piána," prozradil Mareš, který plánuje na léto ještě jednu dovolenou.

"Mám ji v plánu, ale podrobnosti prozrazovat nechci," uzavřel debatu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56