Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Herečky, které by se měly svléknout

Rádi bychom je viděli konečně nahé.

Některé herečky se ve filmech svlékají rády a do jisté míry na tom mají založenou kariéru. Jiné se ale zdaleka tak ochotně nesvlékají, což je rozhodně škoda. Tyhle bychom v některém z jejich příštích filmů rádi viděli bez zbytečných svršků.

Lindsay Lohanová
Zdá se to neuvěřitelné, ale Lindsay, která vymetla snad každý bar, na který přišla, holduje drogám a ochotně ukazuje intimní části svého těla paparazziům, je ve filmech takřka puritánkou. To se snad změní. Právě natáčí film, kde hraje pornohvězdu Lindu Lovelace, hvězdu legendárního Hlubokého hrdla.

magazin.cz

Scarlett Johanssonová
Krásná a nevinná tvář této herečky okouzlila nejednoho muže. Pravdou je, že nahota by jejímu image zřejmě uškodila. Ale čert to vem, chceme se pokochat!

magazin.cz

Megan Foxová
Jen se přiznejte – pokaždé, když Megan v nějakém filmu vidíte, čekáte na moment, kdy se tahle sexbomba svlékne. Jenže ten moment nepřichází, možná i proto, že Megan zatím hrála v bijácích pro celou rodinu typu Transformers. Chtělo by to něco naturalističtějšího.

magazin.cz

Lauren Londonová
Tahle čokoládová kráska se objevila například ve snímku ATL – a hned ho pozvedla. Dostala také role v seriálech Entourage či v pokračování seriálu Beverly Hills. Každopádně doufáme, že co nevidět odhalí více.

magazin.cz


Jessica Albaová

Pro někoho nejkrásnější herečka i žena své generace. Nutno říct, že Jessica má skutečně unikátní kouzlo a podobně jako pro Scarlett Johanssonovou pro ni platí, že by o něj svléknutím se mohla přijít. Zároveň by ale potěšila své fanoušky.

magazin.cz

Mila Kunisová
Velká hollywoodská naděje, která zazářila například v komedii Kopačky. S potěšením kvitujeme, že bude mít ještě dostatek příležitostí, aby nám ukázala své tělo.

magazin.cz

Beyoncé
Ačkoliv je Beyoncé především zpěvačkou, střihla si pěknou roli i ve filmu Cadillac Resorts. Navíc se zdá, že herectví jí není cizí a hodlá v něm pokračovat, což je ideální šance, abychom ji někdy viděli nahou.

magazin.cz

Emmanuelle Chriquiová
Oblíbená herečka ze seriálu Entourage se k překvapení mnohých ještě nesvlékla a ani se nehrne do sexuálních scén. To si žádá nápravu!

magazin.cz

Kristen Bellová
Další kočka z komedie Kopačky, Kristen Bellová má ale za sebou už celou řadu zajímavých rolí. Jelikož je krásná a navíc působí tak trochu jako běhna, divíme se, že se ještě nesvlékla.

magazin.cz

Zooey Deschanelová
Na závěr tu máme svůdnou herečku a zpěvačku v jedné osobě Zooey. Kromě krásných modrých očí a hnědých vlasů má i tělo, které bychom si rádi prohlédli.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62