Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: icelebz.com

Sylvestra Stallona kastrace nepotěšila...

Stallona čekalo nepříjemné překvapení...

Akční hrdina Sylvester Stallone utrpěl šok, když se vrátil domů z natáčení posledního filmu o Rambovi. Zjistil, že mu jeho manželka dala v mezičase vykastrovat psa.

Ostřílený hollywoodský veterán má s manželkou, bývalou modelkou Jennifer Flavinovou, tři dcery: Sophii Rose, Sistine Rose a Scarlet Rose. Přiznává, že v domě plném žen chce mít silného mužského spojence. Proto si v roce 2008 koupil nejdrsnějšího psa, jakého se mu podařilo najít.

"Všechno v domě je ženské... Chtěl jsem mít nějakého kamaráda, tak jsem zalistoval v encyklopedii psích plemen a našel jsem informaci, že louisianský leopardí pes vychovaný v močálech kolem New Orleans je považován za drsňáka psího světa. Hned jsem si řekl, že to je přesně to, co chci. Koupil jsem si drsňáka. Má křišťálově čiré oči, tak trochu nakřivo, a je jasné, že je to výtržník," popisuje Stallone svého spojence.

Nehodil se k záclonám
Když se ale vrátil z natáčení, zjistil, že se manželka rozhodla dát psa vykastrovat.

"Měl prostě smůlu. Jeho reprodukční orgány byly tak trochu dočervena a manželka tvrdila, že jí to nejde k záclonám. No a když jsem se vrátil z natáčení Ramba, zjistil jsem, že mi ze psa udělala bezpohlavní stvoření," dodal herec s notnou dávkou černého humoru v rozhovoru pro Contactmusic.com.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 39