Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Když mistr kadeřník střihne vedle...

Je léto, pořádný hic, takže je ideální čas na to „shodit deku“. Ale bacha, abyste nedopadli takhle!

Pán všech myších ocásků
Každý chceme být originální a někteří za každou cenu. Pán na fotce si zřejmě nechtěl nechat „ufiknout“ svůj letitý culík a tak se rozhodl pro alternativu „myšího chvostu“. Hádejte co mu zezadu pěkně leze na mozek? Ano, je to krysa. A zdá se, že se ho jen tak nepustí...


Klaun forever
Kdo ví, podle čeho si tato dáma vybírala svoji novou frizúru. Ale jak se zdá, módní časopis to právě nebyl. Její barevný účes tvarem připomíná klaunský styl. O tom, jestli pobaví okolí, není pochyb.


Jako chroust
Tento hoch má v hlavě spoustu nápadů. Jeden z nich byl však nešťastný – svázat dredy do dvou megaculíků. Výsledný efekt připomíná chrousta s obřími tykadly.


Svatý, svatý, svatý
Z kterého mnišského řádu je tento mladík? Těžko říci, ale určitě nepůjde o žádný přísný spolek. Chlapec se tváří drsně a jeho rozřepený vlasový pozůstatek je smutnou vzpomínkou na staré dobré časy, kdy byl mladík ještě kudrnáčem. Náš tip: Vem to příště dohola!


Barevné véčko
Dívce na obrázku vstávají vlasy hrůzou. Není divu, zvolená barevná kreace není zrovna nejšťastnější. Přejme si proto, aby šlo pouze o tužidlo.


Na všechno s...
Tento chlapík je zřejmě kliďas a nic ho nerozhází. Obrázek vystříhaný na jeho teměni jasně říká - „Na všechno (a na všechny) házím bobek.“ Jen aby stejné emoce nevzbudil u opačného pohlaví...!


Bacha, přívalová vlna
Jak to dokázal? Nebo spíše - jaký lak či tužidlo používá? Chlapík s ultra vyčesaným kohoutem je k nepřehlédnutí. Jak mu to ale ráno dlouho trvá, než si „vystaví“ svůj „hřebínek“?


Když se nechá deka být...
A na závěr je tady ukázkový příklad toho co se stane, když člověk své vlasy zanedbá. Tento spečený „koláč“ pramenů nikdo nerozmotá. Ani za pekáč opravdových buchet!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 142