Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kondom / foto: shutterstock

Spolykal 85 kondomů s kokainem. Pak je vylučoval před agenty!

Američan si naložil pořádnou porci. Nevyšlo to.

Američan Housrou Kedji si zažil opravdu krušné chvilky, když musel před agenty vylučovat jeden kondom naplněný kokainem za druhým. Celkem jich bylo 85.

Byl nervózní
Muž se při odbavení na letišti v Houstonu choval velice nervózně, čímž přilákal pozornost bezpečnostních složek. Měl prý zvýšený tep, třásly se mu ruce a odpovědi na otázky byly naprosto zmatené. Nedokázal pořádně říct, za jakým účelem odlétá.

Kedji nejprve odmítal, že by spolykal drogy s cílem převézt je z Ameriky do Evropy. Po trochu větším tlaku se ale přiznal. Zjevně to nebyl žádný tvrďák.

Trapné vylučování
Přiznání potvrdil rentgen, a pak už následovala pěkně trapná epizoda, a to jak pro Kedjiho, tak pro nebohé agenty, kteří ho při vylučování kokainových kondomů museli hlídat. Tipujeme, že si o to tahali párátka.

Poslední kondom muž vyloučil po zhruba pěti hodinách snahy. Celkem se jednalo o více jak kilogram kokainu, který se chystal převézt do Francie.

Nyní čeká neschopného pašeráka soud a zřejmě i dost vysoký trest.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49