Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Thomas Beatie / foto: Daily Mail

Těhotný muž zase rodil. Už potřetí!

Transsexuál Thomas Beatie porodil třetí dítě.

Thomas Beatie se stává jednoznačně zasloužilou rodičkou. Rodí totiž jako o závod a vůbec mu nevadí, že je oficiálně mužem.

Muž nebo žena?

Americké úřady uznaly, že Thomas Beatie je mužem. Ve skutečnosti jde o transsexuála, který se narodil jako žena. Cítil se však jako muž, tudíž podstoupil hormonální léčbu i operaci s cílem odnětí prsou.

Ne vše ale šlo podle plánů, a tak Thomasovi zůstaly ženské pohlavní orgány. A nyní je za ně dokonce rád, protože právě díky nim může rodit.

Thomas se před několika lety seznámil s Nancy a pár se do sebe zamiloval. Chtěli mít děti, jenže u Nancy lékaři diagnostikovali neplodnost. A tak to Thomas vzal na sebe.

První mužský porod byl senzací, druhý opět vzbudil pozornost a třetí, který proběhl v minulých dnech, už vlastně nikoho nešokuje.

Přestane rodit?

Svět si zvykl, že Beatie rodí jedno dítě za druhým. Od porodu druhého dítěte přivedl Thomas na svět dalšího syna. Dal si tedy pěkně na čas.

Důležité je, že všechny tři děti jsou zdravé, a tak Thomasi Beatimu nic nebrání v početí dalších potomků.

Spolu s Nancy chce mít početnou rodinu. Pár ale nekonkretizoval, kolik dětí přesně chce. Dalším Beatiho přáním je ale definitivní přerod v muže se vším všudy. Chce si tudíž nechat odstranit ženské orgány. Jelikož by pak už nemohl rodit, chce zřejmě nadělat co nejvíce dětí do foroty.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 44