Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Brad Pitt / foto: Shutterstock

Brada Pitta nepoznaly vlastní děti. Utíkaly s řevem

Herec si upravil vizáž a jeho dvojčata ho nepoznala.

Nejmladší děti Brada Pitta, dvouletá dvojčata Knox a Vivienne, vyfešákovaného tatínka nepoznaly. Herec se totiž kvůli roli oholil a dal si obarvit vlasy nahnědo.

V rámci přípravy na roli ve filmu Moneyball se z Brada, který dává přednost tomu vypadat spíše jako bezdomovec, zase stal hollywoodský krasavec.

Když se ale vrátil domů od holiče hnědovlasý a bez bradky, dvě nejmladší děti z šesti, které spolu s herečkou Angelinou Jolieovou vychovává, ho nepoznaly.

"Knox a Vivienne byli tak malí, když Brad začal nosit bradku, že ho jinak neznali. Oholeného ho nepoznali. Když Brad odcházel k holiči, dal jim pac a pusu. Když se ale po třech hodinách vrátil s ostříhanými vlasy, bez šedin a s tváří hladce oholenou, s křikem od něj utíkali. Běželi k Angelině a nešťastně se ptali: ´Kde je táta? A kdo je tenhle pán?´" vylíčil reportérům National Enquirer známý hvězdného páru.

Dvojčata si nakonec zvykla a nedávno dokonce měla tatínka sama pro sebe. Angelina se totiž vypravila do Moskvy a do Japonska na propagaci filmu Salt jen se čtyřmi staršími dětmi, Maddoxem, Zaharou, Paxem a Shiloh.

"Angelina a Brad se rozhodli, že bude lepší, aby dvojčata zůstala doma. Chvíli to trvalo, ale Knox a Vivienne nakonec oholeného tatínka vzali na milost," dodává zdroj.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11