Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Timberlake / foto: Archiv

Justin Timberlake: Nejvíce sexy je žena, která voní přirozeně

Zpěvák a herec Justin Timberlake se přiznal, že se mu u žen nejvíce líbí přirozená vůně těla - pokud není příliš silná.

"Jsou lidé, kteří říkají, že vůně těla je afrodisiakum. Já s nimi souhlasím. Samozřejmě to ale závisí na tom, čí tělo to je. Je to takový přitažlivý intimní detail. Je jasné, že nechcete, aby tělesný pach bylo to první, čeho si všimnete, když žena vejde do místnosti. Je to spíš o vrstvách, které člověk postupně odkrývá," řekl Timberlake reportérům listu Cosmopolitan.

Parfémy knedlo, vepřo, zelo
Zpěvák, jehož jméno bylo v minulosti spojováno například s Cameron Diazovou a Britney Spearsovou, momentálně chodí s herečkou Jessikou Bielovou. A vlastní názor má i na dámské parfémy. Dává prý přednost těm, které voní spíš jako jídlo.

"Muži mají rádi vůně, které jsou inspirované spíš jídlem než růžemi. Něco jemného, spíš než nápadného. Žena nepotřebuje nic komplikovaného, aby byla sexy - inteligence je sexy, elegance je sexy," dodal všestranný Timberlake, který momentálně v New Yorku natáčí film Friends With Benefits.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19