Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga jako idiot. Přítel jí nasadil parohy!

Je slavná, ale na muže má smůlu.

Zpěvačka Lady Gaga si sice pečlivě pěstuje krajně výstřední image, ale pod tím vším je zřejmě poměrně normální. Proto ji velmi ranilo, když zjistila, že jí je její přítel Luc Carl nevěrný.

Spíš jen milenka
"Nedávno se dali s Lukem znovu dohromady a ona se teď bojí, že ho znovu ztratí. Je to pro ni hrozně těžké, začít mu znovu věřit. A kromě toho ještě vyšlo najevo, že se Luc stále vídá se svou přítelkyní, takže Gaga je spíš v pozici milenky," řekla reportérům listu Daily Mail jedna kamarádka zpěvačky.

Lady Gaga a Luc Carl, majitel baru, byli nedávno viděni, jak se k sobě něžně mají v hotelovém bazénu v texaském Houstonu. Vypadali opravdu šťastně.

Pomsta za nevěru

Poprvé spolu začali chodit už před pěti lety, tedy než se Lady Gaga prosadila. Rozešli se tehdy kvůli jejím problémům s drogami. Podle jiných názorů to ale spíš bylo tak, že Luc začal zpěvačku podvádět, ona se rozhodla pomstít se mu a začala si románek se svým manažerem.

"Gaga si vybudovala skvělou kariéru a dokázala všem, že je hvězda. V osobním životě si ale pořád připadá jako idiot, protože se jí nedaří dosáhnout toho, aby muž, kterého miluje, miloval ji a žádnou jinou," dodává zdroj.

Vrátil se kvůli penězům?
S Lukem Carlem se dala znovu dohromady minulý měsíc, ale mnoho jejich přátel z toho mělo spíš rozpačitý dojem. Včetně Carlovy matky Melindy.

"Rozhodla jsem se, že s ním o tom radši nebudu mluvit. Minule byl ten rozchod opravdu ošklivý. A teď nevím, jak to dopadne," řekla paní Carlová.

Lady Gaga se dokonce rozhodla Lukově "bývalé" přítelkyni poslat textovou zprávičku a přeptat se, jak to s nimi vlastně je.

"Lukova bývalá jí řekla, že jsou ještě pořád spolu. Gaga z toho byla hrozně zničená. Luc jí slíbil, že se k ní bude chovat jako k princezně. Pro Gagu je to teď otázka sebeúcty a je dost možné, že se s ním zase rozejde. Bojí se, že se s ní Luc dal znovu dohromady jen kvůli slávě a penězům. A to ji ubíjí," dodává zdroj.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47