Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohanová / foto: hollywood-celebrity-pictures.com

Už žádná Paris. Lohanová kamarádí s vražedkyněmi

Herečka si ve vězení našla nové kamarádky...

Lindsay Lohanová si na své vězeňské štaci našla pár hrůzu nahánějících kamarádek. Podle její matky Diny se za mřížemi spřátelila s údajnými vražedkyněmi.

Hvězdička z filmu Mean Girls v současnosti prochází soudem nařízenou léčbou v jednom z kalifornských léčebných zařízení. Ve vězení si z devadesáti dnů, k nimž byla odsouzena pro porušení podmínky z roku 2007 (byla potrestána za řízení pod vlivem návykových látek), odpykala pouhých třináct dní. Za necelé dva týdny si však s některými spoluvězeňkyněmi vyměnila telefonní čísla.

Matka je pyšná
Matka Lohanové tvrdí, že si její nezvedená dcera vede dobře. Zároveň uvedla, že Lindsay bude mít pár nových kamarádek, až si zase uspořádá svůj každodenní život.

"Je skvělá, už toho tolik prožila. Byla tam s ženami odsouzenými pro vraždu a s některými z nich se spřátelila. Přizpůsobuje se ranám osudu," uvedla Dina Lohanová v rozhovoru pro páteční Today Show americké televize.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18