Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Bezva finta: Zlodějky rozptylují oběti odhalenými ňadry

Když jde o peníze, jde sex stranou...

Francouzská policie pátrá po dvou atraktivních zlodějkách, které přišly na prostý a účinný modus operandi. Vyhlédly si u bankomatu muže zadávajícího PIN, odhalily se a vybraly mu peníze z účtu.

Zírající muž si ani nevšiml, že zatímco se kochá odhalenými vnadami jedné krásky, druhá výtečnice mu z konta vybírá 300 eur (7 500 Kč). Obličej zlodějky nebyl schopen přesně popsat, ale dosvědčil, že šlo o mladou ženu s pěkným tělem.

Bacha na vnady
Celý incident podle listu Telegraph sice zachytila na pařížském nábřeží bezpečnostní kamera, ale policii se zatím nepodařilo zlodějky identifikovat. Rozhodla se tedy alespoň varovat veřejnost.

"Rádi bychom všem připomněli, že pokud vybíráte peníze z bankomatu, měli byste se soustředit na to, co děláte. Nenechte se ničím a nikým rozptýlit, a to ani pokud by se vám naskytl nějaký velmi pěkný pohled," radí policejní mluvčí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20