Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Rolling Stone

Nazí, zakrvácení upíři z True Blood

Obálka pro milovníky krve...

Novozélandská herečka Anna Paquinová zapózovala na obálce nejnovějšího vydání časopisu Rolling Stone s cákanci falešné krve na nahém těle.

K tomu jí sekundovali nazí krasavci Alexander Skarsgard a Stephen Moyer. Herečka známá ze série X-Men, která ve svých devíti letech debutovala v oscarovém Pianu, na obálce pózuje nahá mezi hereckými kolegy ze seriálu True Blood: Pravá krev. Snímek tak poslouží propagaci poslední série amerického televizního seriálu o upírech.

Trojice se objeví na obálce zářijového vydání amerického časopisu Rolling Stone s titulkem "They're hot, they're sexy, they're undead" (Jsou žhaví, jsou sexy, jsou nemrtví - překlad Korza).

Bude to senzace?

Paquinová, která je ve skutečném životě snoubenkou britského herce Stephena Moyera, řekla portálu TrueBloodonline: "Nejsem si jistá, jaká bude reakce, ale jsem ráda, že jsem to podnikla. Tohle má šanci na senzaci. Přitom by asi bylo snazší říct, že je to normální a nezajímavé. Teď se cítím šťastná. Život je báječný."

Herecká trojice také řešila problém, jak vyjít před kamery při natáčení častých nahých scén. Cudná Paquinová přiznala, že úplně nahá nikdy nebyla, protože svá intimní místa překrývala alespoň náplastí.

Ponožka jako trenky
Moyer řekl, že situaci řešil "nasazenou ponožkou", ale Skarsgard přiznal, že vůbec neměl potřebu své mužství nějak zakrývat.

"Já na něj nechci ponožku, to mi přijde směšné. Pokud máme být ve scéně nahatí, tak já budu," prohlásil nekompromisně herec pocházející ze Švédska.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11