Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Daily Mail

Lidský magnet: drží na ní kovové předměty a spouští alarm

Žena, která má hodně zvláštní schopnosti.

Takovou schopnost jako Brenda Allisonová jen tak někdo nemá. Tahle žena totiž dokáže na těle držet kovové předměty. Jen si to zkuste, a zjistíte, že to skutečně není jednoduché. Ono je to dokonce prakticky nemožné.

Není to vždy legrace
Nikoliv však pro tuto Angličanku. Brenda přiznává, že její schopnost jí způsobuje spíše trápení. Často začne působit mimoděk, což způsobuje trapné situace.

Na druhou stranu je Brenda předmětem zájmu médií, která ji překřtila na „magnetickou ženu“ či „lidský magnet“. Přezdívky jsou to trefné, podle lékařů totiž v Brendě proudí neobvyklé množství elektromagnetického proudu.

Žena dokáže menší kovové předměty, jako mince, klíče, víčka, ale třeba i otvíráky, držet na těle až pětačtyřicet minut. Když je elektromagnetický puls nejsilnější, může s nimi dokonce tancovat, aniž by spadly.

Dopady na okolí
Co si Brenda pamatuje, tak prý vždycky na předměty v okolí působila zvláštním způsobem. Například spouštěla alarmy u aut, rušila televizní signál nebo praskala žárovky ve svém okolí. A to jen svou přítomností!

Když byla ještě dítě, rodiče jí přestali kupovat hodinky, protože její tělo si s jejich mechanismem nerozumělo, a tak hodinky nefungovaly.

„Jednou jsem si prožila hroznou chvíli v supermarketu. Přišla jsem k pokladně, která najednou začala bláznit. Bylo jasné, že jsem to způsobila já. Muž za pokladnou na mě začal řvát a obviňoval mě z kleteb voodoo,“ vypráví Brenda o tom, jak působí na okolní předměty a že ne vždy je to příjemné.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11