Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.

5 frází, které nikdy nesmíte říct muži. Nebo...!

Tohle jim neříkejte.

Muži chtějí být ve společnosti žen, o tom žádná. Občas mluví, častěji poslouchají a někteří z nich se tím snad i snaží řídit. Stává se ale, že ženy položí takovou otázku nebo učiní takový výrok, po němž by muži nejraději vraždili.

Je tu něco, co jsem ti nikdy neřekla, ale musíš to vědět
Taková věta muže vyděsí. Jelikož odhalení obvykle nenásleduje bezprostředně, začnou hned přemýšlet, co to může být. Nezpívala snad ve školním sboru a na střední škole nebyla tak počestná, jak říkala? Není náhodou na holky? Nebyla snad mužem? Obvykle to tak strašné není, závažné informace by se ale mužům měly podávat jinak.

Myslíš, že je víc sexy než já?
Tahle otázka je velice záludná. Nejenže často nemá správnou odpověď, navíc může předurčit zbytek dne nebo dokonce celého vztahu. Pokud odpovíte ano, smiřte se přinejmenším s pěti nocemi na gauči. Takže musíte odpovědět záporně. Jenže „ne“ má v případě žen několik úrovní. Snažte se proto o co nejrychlejší a nejupřímněji sdělené NE. Navíc dodejte něco, jako že ta vaše je nejkrásnější na světě. Snad to zabere.

Jdeme na večeři s mými rodiči
Někteří muži jsou takoví dobráci nebo už jsou tak zpracovaní, že mají rádi společné obědy či večeře s rodiči své přítelkyně. Většina se jich ale bojí. Trávit čas s lidmi, kteří si myslí, že jejich dcera s vámi dělá velkou životní chybu, to chce velkou dávku hereckého talentu. Ne každý ho má. Člověk se pak snaží popíjet více, než je zdrávo, což může vést k velmi trapným výrokům.

Tohle dělal můj bývalý přítel
Jsou dva důvody, proč muži nesnášejí tuto frázi. V první řadě nechtějí poslouchat historky o svém předchůdci, které navíc mohou sklouznout k nepěkným detailům. Za druhé se takto vyvolává atmosféra soutěžení s bývalým přítelem. Muži cítí, že nemohou být stejní jako partnerčini ex, protože jinak by se s nimi také rozešla. Na druhou stranu ví, že musí mít některé shodné charakterové rysy, jinak by si je vůbec nevybrala.

Vypadám v těch kalhotách tlustá?
Když pomineme skutečnost, že tato otázka přichází na přetřes při nenáviděných procházkách obchody s oblečením, je sama o sobě příšerná. Partnerka se navlékne do nějakých kalhot či do jiného svršku a ptá se na váš názor. Je dost pravděpodobné, že si vybrala nějakou blbost, která jí příliš nesluší. Přesto ale musíte zatnout zuby a skládat jeden kompliment za druhým, jinak si zaděláváte na pěkné dusno. A pak u kasy ještě zaplatíte…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 42